ابنى عنده ووجدت على صفحته فى الفيس بوك صور وافلام اباحيه وش حابه اقول

icon 4 مايو 2013
السلام عليكم ورحمه الله ابنى عنده 14 سنه ووجدت على صفحته فى الفيس بوك صور وافلام اباحيه وش حابه اقول لوالده وعايزه اتصرف معاه فارجوا النصيحه اتكلم معاه ازاى ارجوا الافاده لان الموضوع ده مخوفنى جدا مع العلم انه الاخ الكبير و معاه اخين ذكور ومعهمش اخوات بنات وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
الخظوة الأولى تتطلب التحدث معاه بشكل مباشر وتوضيح الأمر دون توبيخ مع تشجيعه على قضاء وقته بما هو مفيد