ابى مريض نفسى ويرفض العلاج وانا اضعه له فى الشاى ونسيت ووضعت جرعة من ن

icon 3 يناير 2015
ابى مريض نفسى ويرفض العلاج.وانا اضعه له فى الشاى . ونسيت ووضعت جرعة من نقط (سيكودال ) جرعة زائدة . وابى الان لسانه تقيل و مش بيعرف يتكلم كويس بقاله 5 ايام..فما الحل..الله يكرمكم تردوا عليا ضرورى وبسرعة..مع العلم انه يرفض الذهاب الى طبيب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
زيادة الجرعة في الدواء يتم طرحها في اول 24 ساعة , ينصح مراجعة طبيب اعصاب