أفكار كتير أوى و صداع ببقى active أوى معظم الوقت فيه أيام بحس انى أقدر أغير العالم بطريقه فيها زياده و مش عايزه أنام خايفه أكون عندى bipolar manic والدى عنده ..تنصحونى بايه ؟

icon 27 سبتمبر 2015
أفكار كتير أوى و صداع ببقى active أوى معظم الوقت فيه أيام بحس انى أقدر أغير العالم بطريقه فيها زياده و مش عايزه أنام خايفه أكون عندى bipolar manic والدى عنده ..تنصحونى بايه ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة شذى ابو حمدة
معالج نفسي
ينصح بمراجعة طبيب نفسي في البداية للتاكد من الاعراض الاخرى لانه ممكن ان تكون اعراض نشاط عادية اذا لم توثر على الاداء الوظيفي او اعراض اخف من الهوس وهي hypomania مع ضرورة التاكد من وظائف الغدة الدرقية .