انا دائما اشعر بتقل فى الراس وقلة تركيز وسريع النسيان وصداع والم فى العظام باستمرار بحس انى مش قادر اقف على رجلى وبالام فى جسمى كلة وواوقات اشعر بهزة او رعشة فى جسمى بحس بارهاق وببقى صاحى من النوم لسة واحس انى عاوز انام تانى وجفاف فى الريق بحس ان درجة حرارتى مرتفعة بسيط ولو حد جة يسلم عليا بيقولى انت سخن كدة لية هى مجرد احساس بالحرارة بس وان بقى ممرر وبحس انى بعمل حمام ماية كتير يعنى ابقى لسة متبول واحس انى عاوز اتبول تانى وبشعر بالم فى بطنى ,وانتفاخات وبحس انى بجوع كتير اوى يعنى ابقى لسة واكل احس انى جوعت تانى والم فى جفون عيونى حيث اننى عملت تحاليل واشعة كتير وتابعت مع اطباء كتير وفى بداية الامر فى دكتور شك انى عندى التهاب فى اللوز وتابعت مع دكتور وشيلت اللوز وبعدها اخدت حقنة بنسبين ممتدة المفعول لمدة ست شهور ومحستش باى تحسن قبلهاوروحت لدكتور باطنة تانى والدكتور وعملت تحاليل وقال ان عندى بروسيلا او حمى البحر المتوسط من خلال التحاليل الطبية وتناولت جرعات من العلاج وبعدها عملت تحليل وطلع كويس ووجد انالمبكروب خلاص راح والنتيجة طلعت نيجاتيف حتى الدكتور قالى ان الميكروب دا مش بيروح او مش بينتهى وبعدها بفترة تانى عملت تحليل وطلع برضوا كويس وعملت تحاليل تانية كتير وبرضوا كانت بتطلع سليمة واشعة كتير على الصدر وفقرات الظهر لانى باعانى من الم فى العظام وتحاليل بول وبراز كانت بتطلع سليمة وبصراحة اخر مازهقت من كتر التحاليل والاشعة الكلام دا من فترة كبيرة ولزلت اعانى من نفس الاعراض ومن فترة كدة عملت تحاليل واشعة تبع شغلى والحمد لله كانت بتطلع سليمة فارجو افادتى حيث اننى اعانى من هذة الاعراض من سنين واود ان اعلمك انا فى بداية اصابتى بالاعراض دى كان جالى حاجة زى حمى كدة ارتفاع فى درجة الحرارة انا اسف بجد على الاطالة وارجو ان يجعلك الله عونا لى فى افادتى؟ وكانت اخر تحاليل عملتها من فترة كانت ( بروسيلا وفيرس بى وسى وسكر صايم وفاطر والغدة الدرقية والميكروب السبحى مزرعة دم ومزرعة براز وتحليل دم وتحليل براز وصورة دم كاملة وسرعة ترسيب والروماتويد فاكتور ووكلها سليمة وكنت عامل تحليل فيدال تيست دا ال طلع نيجاتيف فاخدت علاج لمدة شهر ونص وعملت تحليل تانى طلع النتيجة نيجاتيف فالدكتور قالى دى اجسام مضادة فى الجسم وانت مفيش عندك تيفويدوبعدها روحت لدكتور مخ واعصاب وعملت اشعة مقطعية على المخ وفقرات الرقبة طلعت سليمة واعطانى علاج لاكتئاب والوسواس القهرى وعلاج نفسى ولكن بدون جدوى وروحت لدكتور باطنة تانى قالى ال عندك دا تعب نفسى وروح لدكتور نفسى ياريت تفيدونى اروح لمين او اتصرف ازاى بجد انا مخنوق وحاسس انى كاره الدنيا كلها ارجو افادتى

icon 25 فبراير 2011
انا دائما اشعر بتقل فى الراس وقلة تركيز وسريع النسيان وصداع والم فى العظام باستمرار بحس انى مش قادر اقف على رجلى وبالام فى جسمى كلة وواوقات اشعر بهزة او رعشة فى جسمى بحس بارهاق وببقى صاحى من النوم لسة واحس انى عاوز انام تانى وجفاف فى الريق بحس ان درجة حرارتى مرتفعة بسيط ولو حد جة يسلم عليا بيقولى انت سخن كدة لية هى مجرد احساس بالحرارة بس وان بقى ممرر وبحس انى بعمل حمام ماية كتير يعنى ابقى لسة متبول واحس انى عاوز اتبول تانى وبشعر بالم فى بطنى ,وانتفاخات وبحس انى بجوع كتير اوى يعنى ابقى لسة واكل احس انى جوعت تانى والم فى جفون عيونى حيث اننى عملت تحاليل واشعة كتير وتابعت مع اطباء كتير وفى بداية الامر فى دكتور شك انى عندى التهاب فى اللوز وتابعت مع دكتور وشيلت اللوز وبعدها اخدت حقنة بنسبين ممتدة المفعول لمدة ست شهور ومحستش باى تحسن قبلهاوروحت لدكتور باطنة تانى والدكتور وعملت تحاليل وقال ان عندى بروسيلا او حمى البحر المتوسط من خلال التحاليل الطبية وتناولت جرعات من العلاج وبعدها عملت تحليل وطلع كويس ووجد انالمبكروب خلاص راح والنتيجة طلعت نيجاتيف حتى الدكتور قالى ان الميكروب دا مش بيروح او مش بينتهى وبعدها بفترة تانى عملت تحليل وطلع برضوا كويس وعملت تحاليل تانية كتير وبرضوا كانت بتطلع سليمة واشعة كتير على الصدر وفقرات الظهر لانى باعانى من الم فى العظام وتحاليل بول وبراز كانت بتطلع سليمة وبصراحة اخر مازهقت من كتر التحاليل والاشعة الكلام دا من فترة كبيرة ولزلت اعانى من نفس الاعراض ومن فترة كدة عملت تحاليل واشعة تبع شغلى والحمد لله كانت بتطلع سليمة فارجو افادتى حيث اننى اعانى من هذة الاعراض من سنين واود ان اعلمك انا فى بداية اصابتى بالاعراض دى كان جالى حاجة زى حمى كدة ارتفاع فى درجة الحرارة انا اسف بجد على الاطالة وارجو ان يجعلك الله عونا لى فى افادتى؟ وكانت اخر تحاليل عملتها من فترة كانت ( بروسيلا وفيرس بى وسى وسكر صايم وفاطر والغدة الدرقية والميكروب السبحى مزرعة دم ومزرعة براز وتحليل دم وتحليل براز وصورة دم كاملة وسرعة ترسيب والروماتويد فاكتور ووكلها سليمة وكنت عامل تحليل فيدال تيست دا ال طلع نيجاتيف فاخدت علاج لمدة شهر ونص وعملت تحليل تانى طلع النتيجة نيجاتيف فالدكتور قالى دى اجسام مضادة فى الجسم وانت مفيش عندك تيفويدوبعدها روحت لدكتور مخ واعصاب وعملت اشعة مقطعية على المخ وفقرات الرقبة طلعت سليمة واعطانى علاج لاكتئاب والوسواس القهرى وعلاج نفسى ولكن بدون جدوى وروحت لدكتور باطنة تانى قالى ال عندك دا تعب نفسى وروح لدكتور نفسى ياريت تفيدونى اروح لمين او اتصرف ازاى بجد انا مخنوق وحاسس انى كاره الدنيا كلها ارجو افادتى

إجابات الأطباء على السؤال

انا اسف لكن حقيقة ليس عندي جواب لك حيث انك زرت تقريبا جميع الاختصاصات وكل فحوصاتك سليمة والعوارض التي تعاني منها لم تنتج عنها اي شيء في جميع فحوصاتك هل انت مصاب بحمى مجهولة المنشأ ولهذا لم يجدوا شي في كل الفحوصات ؟ لا استطيع الافادة في هذا الموضوع ربما انت بحاجة الى المكوث في مستشفي لبضعة ايام لعمل فحص سريري وربما مخبري شامل.

ننصحك بعمل صورة رنين مغناطيسي للرأس وصورة للعمود الفقري وتحليل للبول والبراز وكذلك تحليل دم لفوة الدم وسرعة تثقل الدم وعامل الروماتويد و وتخبريني بنتائج التحاليل CRP -ASO

طاقم الطبي

انا اسف لكن حقيقة ليس عندي جواب لك حيث انك زرت تقريبا جميع الاختصاصات وكل فحوصاتك سليمة والعوارض التي تعاني منها لم تنتج عنها اي شيء في جميع فحوصاتك هل انت مصاب بحمى مجهولة المنشأ ولهذا لم يجدوا شي في كل الفحوصات ؟ لا استطيع الافادة في هذا الموضوع ربما انت بحاجة الى المكوث في مستشفي لبضعة ايام لعمل فحص سريري وربما مخبري شامل.

ننصحك بعمل صورة رنين مغناطيسي للرأس وصورة للعمود الفقري وتحليل للبول والبراز وكذلك تحليل دم لفوة الدم وسرعة تثقل الدم وعامل الروماتويد و وتخبريني بنتائج التحاليل CRP -ASO

تعليقات الزائرين

زائر زائر

دايما بحس بصداع في دماغي بس ساعات بقعد افكر كتير في حاجات مرعبه وبفكر في الموت وحاجات كتير ببقا دايما خايفه من المستقبل بقيت بعيط كتير علي اتفه الأسباب بقيت بنسي كتير رغم كنت الأول عمري مانسي مريت بتجارب خوفتني من ناس ساعات بخاف ابقا لوحدي معتش عارفه بيحصل معايا اي ممكن حل من غير دكتور نفساني

icon 27 ديسمبر 2022