انا عندى وساوس كتير بتيجي على ذهنى بشكل اجبارى على طول سرحانة و عقلى دايما بيفكر بمصايب وموت ناس بحبهم او اقرب الناس ليا واندمج فى التفكير لحد ما ممكن اعيط و كتير بدخل فى حالات نفسية سيئة وعندى خوف رهيب من فقدان اللى بحبهم؟

icon 22 يوليو 2014
انا عندى وساوس كتير بتيجي على ذهنى بشكل اجبارى على طول سرحانة و عقلى دايما بيفكر بمصايب وموت ناس بحبهم او اقرب الناس ليا واندمج فى التفكير لحد ما ممكن اعيط و كتير بدخل فى حالات نفسية سيئة وعندى خوف رهيب من فقدان اللى بحبهم؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور معتز عاشور
تحاليل مخبرية
يفضل في مثل هذه الحالة ان لا تجلسي وحيدة قدر الامكان لان الوحدة عادة تولد مثل هذه الافكار وحاولي ان تشغلي وقتك بشكل تام وان لا يكون ضمن برنامجك اليومي فترات فراغ طويلة بالاضافة الى ممارسة الرياضة اليومية وكذلك الاكثار من قراءة القران الكريم فبممارسة هذه الاشياء بشكل عام تكوني قد جمعتي بين العلاج الروحي والجسدي وبالتالي سوف تشعرين بتحسن ملحوظ باذن الله .
د. ربا عابد
طب سريري
حالتك بحاجة الى اسشارة طبيب نفسي . مع تمنياتي لك بالسلامة