انا عندى يادكتر ومشكلتى هى انى لما بيبقى معايا مشكله او بتعارك مجرد ان

icon 13 مايو 2013
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته انا عندى 26 سنه يادكتر ومشكلتى هى انى لما بيبقى معايا مشكله او بتعارك مجرد ان بحس ان فى حاجه بيجيلي زى رعشه او رجفه وبفضل اترعش جامد وبشكل ملحوظ وبحس انى سقعان مع انى ممكن الشخص اللى قدامى اكون اقوى منه بكتيييييير بس انا مش عارف ليه بيجيلى كل ده ,, هل ده اخوف او مرض وايه علاجه لأن بيسببلى مشكله كبيره فى شكلى وبينى وبين نفسي طبعا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
هذا ناجم عن رهاب ويتطلب علاج معرفي سلوكي وتعزيز الثقة بالنفس زلذلك ننصحك بمعاودة أخصائي نفسية