انا ك من شهر خطيبتي خجولة جدا لدرجة ان لما بروح لهم مبتقعدش معايا الا

icon 9 يوليو 2012
انا شابك من شهر خطيبتي خجولة جدا لدرجة ان لما بروح لهم مبتقعدش معايا الا قبل ما امشي بنص ساعة ولما بتقعد معايا بتكون امها قاعدة كالعادة وهيا ببتكسف تقول حاجة وانا زيها مش بلاقي حاجة اقولها وبتكسف من امها قلتلها كلميني حتى في التليفون او ابعتيلي رسالة قالتلي لا بعرف اتكلم ولا ابعت رسالة ومبتخرجش معايا اعمل ايه وه انا غلطت لما اخترتها ولما سالتها قالتلي كنت مخطوبة لواحد كل همه مسك الايد وكده واخدت انطباع صعب عن الولاد اعمل ايه؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
لا داعي للقلق، فإنها تدريجياَ ومع كثرة التواصل ستتأقلم وتنتهي هذه الحواجز ويساعد في ذلك التحدث معها بما يهمها ويجلب انتباها أكثر
الدكتور انور سالم العواودة
القلب والاوعية الدموية
لا داعي للقل تدريجياًَ ومع كثرة التواصل ستتأقلم وتنتهي هذه الحواجز ويساعد في ذلك التحدث معها بما يهمها