مرض الاكتئاب علاااجة ايه كنت باخد انواع ادويه وبعدين وقفتهم ماعدا نوع

icon 25 نوفمبر 2015
مرض الاكتئاب . علاااجة ايه ؟ كنت باخد 6 انواع ادويه وبعدين وقفتهم ماعدا نوع وبعد ذلك بشهر تعبت لحد الان ارجع ل6 انواع بالرغم ان كنت بتعب وانا اخداهم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايمن محمد اسعد ربيع
معالج نفسي
يوجد العلاج الدوائي و العلاج بالجلسات الكهربائية و العلاج اانفسي السلوكي المعرفي.. ما هي الادويه التي تاخذها ؟ لا ترجع لها فجاه دون مراجعة طبيبك.