لو سمحتوا انا بحس ان في فزوري زي كيس دهني انا مش شايفا لانو جواه زوري مش عملي اي وجع فحاجة ولا كحة ولا اي اعراد بس بحس بي فقط عند النوم و لما ببلع ريئي الرجاء الرد انا قلقانة اوي

icon 31 يناير 2015
لو سمحتوا انا بحس ان في فزوري زي كيس دهني انا مش شايفا لانو جواه زوري مش عملي اي وجع فحاجة ولا كحة ولا اي اعراد بس بحس بي فقط عند النوم و لما ببلع ريئي الرجاء الرد انا قلقانة اوي

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد الاسعد
طب عام
يفضل الكشف على البلعوم عند طبيب أنف أذن حنجرة ولا داعي للقلق ،