انا بينتى اتحرقت من لبن وشوة رقبتها وصدرها وتحت الابط وهى عمرها سنوات

icon 7 يونيو 2011
أنا بينتى اتحرقت من لبن وشوة رقبتها وصدرها وتحت الإبط وهى عمرها 5 سنوات وفات على الحرق سنة ونصف واحنا هنعمل عملية الترقيع هل هى مناسبة أولا او عملية التسليك أفضل ماذا نفيدونى

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
القرار صعب بدون مشاهدة الحالة وفحصها، وعليكم الوثوق بجراح التجميل الذ سيجري العملية المناسبة حسب الظروف .