انا كنت عامل تلبيسه لاسناني من نوع خزف قبل سنوات ورغبت بتغييرها بتلبيس

icon 15 أكتوبر 2018
انا كنت عامل تلبيسه لأسناني من نوع خزف قبل 10 سنوات ورغبت بتغييرها بتلبيسه زيركون للأسنان الامامية وبعد ازالة القديم واخذ المقاسات تم تركيب الزيركون ولكن فيهم ضغط ونحف على ال

إجابات الأطباء على السؤال

يفترض أن يكون هناك تشاور وتفاهم بين الطبيب والمريض في إختيار شكل ولون التركيبات وخاصة الأمامية , ويفضل تركيبها بشكل مؤقت للتأكد قبل تثبيتها بشكل نهائي ... بعد التثبيت النهائي من الصعب عمل إصلاحات كبيرة .

الدكتور خالد حسن قلم
طب اسنان

يفترض أن يكون هناك تشاور وتفاهم بين الطبيب والمريض في إختيار شكل ولون التركيبات وخاصة الأمامية , ويفضل تركيبها بشكل مؤقت للتأكد قبل تثبيتها بشكل نهائي ... بعد التثبيت النهائي من الصعب عمل إصلاحات كبيرة .