انا كنت تعبان من فترة وكانت باخد حقنه اسمها نالوفين بس دخلت معايا فى ادمان وعاوز اعرف ازاى اطلع منها وابقى تمام بس مش عاوز اروح مصحه والارادة موجودة بادن الله

icon 1 مارس 2017
انا كنت تعبان من فترة وكانت باخد حقنه اسمها نالوفين بس دخلت معايا فى ادمان وعاوز اعرف ازاى اطلع منها وابقى تمام بس مش عاوز اروح مصحه والارادة موجودة بادن الله

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
لا بد من معرفة الاسم العلمي للحقن
طاقم الطبي
لا بد من معرفة الاسم العلمي للحقن وليس الاسم التجاري