انا بنت عندي 26 سنه عندي ضغط مرتفع و عندي كرووستيرول عالي شوية و نقرص عالي بسيط و وزني 110 و طولي 160 باخد اكتنشن 150 بلس و ضغطي بقاله فتره مش بينزل عن 150 علي 100 رغم العلاج

icon 13 مارس 2019
انا بنت عندي 26 سنه عندي ضغط مرتفع و عندي كرووستيرول عالي شوية و نقرص عالي بسيط و وزني 110 و طولي 160 باخد اكتنشن 150 بلس و ضغطي بقاله فتره مش بينزل عن 150 علي 100 رغم العلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة نوران ابراهيم عمارة
طب عام
عليكي مراجعة طبيب امراض باطنية من ذوي الخبره لمعرفة سبب ارتفاع الضغط في سنك الصغير.. وبالتأكيد لابد من البدء بحمية غذائية جيدة. امنياتي لك بدوام الصحه