انا انثى وعندى شعر فى الحلمات وفى صدرى ودقنى والموضوع ده قلقنى جدا فكن

icon 15 مايو 2017
السلام عليكو انا انثى وعندى شعر فىحول الحلمات وفى صدرى ودقنى والموضوع ده قلقنى جدا فكنت عايزه اعرف ده معناه ايه وأرجو الرد.شكرا.

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور المختار بنزعريط
الجلدية والتناسلية
لابد من القيام بتحليل هرموني لمعرفة السبب والعلاج بعد التاكد من وجود الوراثة او مرض اخر المهم هناك علاج