انا ظهر عندي بالظبط كدة .. الاول بقعة واحدة علي الصدر وبعد ذلك انتشر علي صدري كله وظهري كله وايضا علي الرقبة والزراع ووصل حتي للاماكن الحساسة (ما بين الفخدين) وبداء ان يكون بح

icon 2 يوليو 2017
انا ظهر عندي بالظبط كدة .. الاول بقعة واحدة علي الصدر وبعد ذلك انتشر علي صدري كله وظهري كله وايضا علي الرقبة والزراع ووصل حتي للاماكن الحساسة (ما بين الفخدين) وبداء ان يكون بح

إجابات الأطباء على السؤال

الصيدلاني مهند قصاب
صيدلاني
ممكن اخذ تربينافين مضاد فطريات حبوب ودهون لكن انصحك بمراجعة اخصائي جلدية