انا عملت فيلر وال اداني الباقي من الفيلر عشان اعمل بيها رتوش بس ما فين

icon 13 ديسمبر 2018
السلام عليكم انا عملت فيلر والدكتور اداني الباقي من الفيلر عشان اعمل بيها رتوش بس مااعرف فين احفظه في الثلاجة او الفريزر ؟! وشكراً لكم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد رجب اللطف
الجلدية والتناسلية
الفيللر يحفظ فى درجة حرارة الغرفه العادية لاداعى لحفظه بالثلاجه أو الفريزر

تعليقات الزائرين

saja abd saja abd

كم شهر ممكن يبقى اذا تم تغطيته جيدا؟ لاني اريد اشتري ١٠ سيسي واحقن منه واحفظ الباقي، ف اريد اعرف كم شهر يبقى دون ان يفسد مع الشكر

icon 8 فبراير 2023