عندي مشكله في وجهي من تقريبا كان عندي حبه صغيره عند الخد و انا جرحتها

icon 26 أغسطس 2016
عندي مشكله في وجهي من سنه تقريبا كان عندي حبه صغيره عند الخد و انا جرحتها وصار التهاب مكان الجرح استخدمت كتير ادويه لكن مازالت اعلى من مستوى الجلد و فيها خدوش ماالحل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور المختار بنزعريط
الجلدية والتناسلية
عليك استشارة طبيب لعلاج الاثر بالليزر

تعليقات الزائرين

اماني  الغامدي اماني الغامدي

طلع ليه حبه في خدي وجرحتها وطلع منها دم ومسحتها بمسحه طبيه وانجرحت وصارت زي الحرق مالحل

icon 6 أكتوبر 2023