ما اسباب ضهور الفلول او ما يسمى عين السمكه اوالكالو وهو العلاج المثالي على العلم انه تنتشر في الجسم بسرعه

icon 6 نوفمبر 2015
ما اسباب ضهور الفلول او ما يسمى عين السمكه اوالكالو وهو العلاج المثالي على العلم انه تنتشر في الجسم بسرعه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد الحسيني فياض
الجلدية والتناسلية
عين السمكة يمكن ازالتها بالكى بالتبريد او الكى الكهربى او الجراحة او الليزر او لاصقات تحوى مواد كاوية و يمكن فى بعض الحالات استخدام اقراص مضادات الفيروسات التى تسبب عين السمكة. مع تمنياتى بالشفاء.