وجهى اسمر جداعن باقى جسدى لدرجه اللى يشوفنى يقول انى سمراءومش بستخدم اى كريمات واقيه وعايزه كريم يفتح غمقان بشرتى من الشمس وبعدين كريم احافظ عليها بعد التفتيح وعمرى 20 عام

icon 19 يونيو 2015
وجهى اسمر جداعن باقى جسدى لدرجه اللى يشوفنى يقول انى سمراءومش بستخدم اى كريمات واقيه وعايزه كريم يفتح غمقان بشرتى من الشمس وبعدين كريم احافظ عليها بعد التفتيح وعمرى 20 عام

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبدالكريم احمد المكي
الجلدية والتناسلية
يمكن استعمال كريم eldopaque ، كل يوم صباحا ، فهو يحتوي على واقي شمسي ومادة مبيضة ، يستعمل لمدة شهرين ، وفي المساء بستعمل هيدروكينون ٤٪ ، قبل النوم ، وبعد شهرين يستعمل واقي شمسي فقط عيار ٣٠ للوقاية من عودة التصبغات