انا عندى ٢٥ و خايفه الكيماوى يكون اثر ع الانجاب انا كان ساعتها عندى ٦

icon 29 سبتمبر 2018
انا عندى ٢٥ سنه و خايفه الكيماوى يكون أثر ع الانجاب انا كان ساعتها عندى ٦ سنين و كان سرطان لوكيميا

إجابات الأطباء على السؤال

تاثير العلاج الكيماوى ومضاعفاته تظهر اثناء الجلسات وفى خلال الاشهر القليله التى تلى اخر جرعه

وبالتالى من النادر جدا وجود اثار للعلاج الكيماوى على الرحم او المبيضين

ويجب عمل فحص سونار مهبلى وتحاليل هرمونات للتاكد من عدم وجود مشكله فى انسجه او وظائف الرحم والمبيضين

الدكتور ماجد يسري
الاورام الحميدة و الخبيثة

تاثير العلاج الكيماوى ومضاعفاته تظهر اثناء الجلسات وفى خلال الاشهر القليله التى تلى اخر جرعه

وبالتالى من النادر جدا وجود اثار للعلاج الكيماوى على الرحم او المبيضين

ويجب عمل فحص سونار مهبلى وتحاليل هرمونات للتاكد من عدم وجود مشكله فى انسجه او وظائف الرحم والمبيضين