زوجتى لا تستطيع المشى لان كان فى ورم على النخاع الشوكى ودلوقتى هى فى العلاج الطبيعى من فترة ولكن زوجتى لا تشعر بالتحسن مع الممرضة فما الحل وهل من الممكن ان شاء الله ممكن تخف

icon 19 سبتمبر 2015
زوجتى لا تستطيع المشى لان كان فى ورم على النخاع الشوكى ودلوقتى هى فى العلاج الطبيعى من فترة ولكن زوجتى لا تشعر بالتحسن مع الممرضة فما الحل وهل من الممكن ان شاء الله ممكن تخف

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور وائل كمال سعد الملوك
امراض الدم والاورام
ما العلاج وما الحالة