سيده تعالج بالكيماوى من الغدداليمفاويه تشعر بتنميل في الاطراف وهي تعال

icon 9 نوفمبر 2015
سيده55سنه تعالج بالكيماوى من الغدداليمفاويه تشعر بتنميل في الاطراف وهي تعالج منذ 4سنين وشفيت ورجع تاني هذه السنه واخذت من قبل 6جرعات و4 هذه السنه فهل العلاج سبب التنميل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اياد سعيد السعدي
امراض الدم والاورام
اكيديستخدم أدوية في علاج سرطان الغدد اللمفاوية الذي يسبب اعتلال في أعصاب الأطراف خاصه
الدكتور وائل كمال سعد الملوك
امراض الدم والاورام
ممكن على حسب نوع العلاج