لدى انا عندى كنت بتعالج من اللوكيميا aml فى ابوظبى مركز خليفة الطبية ف

icon 19 سبتمبر 2012
السلام عليكم لدى سؤال . انا عندى 28 كنت بتعالج من اللوكيميا aml فى ابوظبى مركز خليفة الطبية فى اغسطس الماضى وبتدا كورس الكيماوى لمدة 5 اشهر لحد اول يناير وانا الحمد اللة بصحة جيدا الان وبتم اجراء الفحوصات دوريا. سؤالى هو سمعت ان سرطان الدم فترة علاج هذا المرض 3 سنوات قما معنا هذا وانا 5 شهور فقد وهل نسبة رجوعة وارد نوع اللوكيميا aml/m4.اريد اعرف طرق الوقاية. وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
هذا المرض ممكن معالجته والشفاء منه ولكن بما ان السبب الحقيقي والمباشر له غير معروف فلا نستطيع معرفة طرق الوقاية الحقيقية