ما سبب تاخر الدورة التانية بعد الاجهاض مع نتيجة تحليل الدم سالب علما ان الدورة الاولى جت بعد 32 يوم والتانيه اليوم 37 ولم تنزل

icon 27 يونيو 2015
ما سبب تاخر الدورة التانية بعد الاجهاض مع نتيجة تحليل الدم سالب علما ان الدورة الاولى جت بعد 32 يوم والتانيه اليوم 37 ولم تنزل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
خذي حبوب تنزيلها
الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
بحاجة لتنظيم

تعليقات الزائرين

زائر زائر

الدورة الاولى جت بعد اسبوعين من الاجهاض والجورة الثانية تأخرت لها اليوم 39يوم من موعدها وماجت السبب حنل لو شي ثاني

icon 26 مارس 2021
زائر زائر

الدورة الاولى جت بعد اسبوعين من الاجهاض والجورة الثانية تأخرت لها اليوم 39يوم من موعدها وماجت السبب حنل لو شي ثاني

icon 26 مارس 2021
Yehia abd arask Yehia abd arask

انا اجهاض في شهر سته وسابعه مجاتش غير ف الاخر وجد صعبه وخلصت يوم ١١/٨/٢٠٢٢وشهر ٩جات يوم ١٥وانا اهو في عشره وقرب الشهر يخلص ولسه مجاتش

icon 21 أكتوبر 2022
زائر زائر

باخد برشام جينوسيبت باستمرار بدون توقف والدوره عندي منزلتش وعملت اختبار حمل سلبي والدوره متأخره مفروض تيجي يوم ٢٧ ١١

icon 8 ديسمبر 2022