وضعت من تلات شهور تحت ضغط عالى والطفل اتوفى بسبب كده. ب اخد دلوقتى كونكور2.5 عرفت انى حامل ف ايام هل خطر الحمل دلوقتى؟ واخد الكونكور عادى كام يوم لغاية ما اروح للدكتور ولا بيعمل حاجة للجنين؟

icon 4 يناير 2015
وضعت من تلات شهور تحت ضغط عالى والطفل اتوفى بسبب كده. ب اخد دلوقتى كونكور2.5 عرفت انى حامل ف ايام هل خطر الحمل دلوقتى؟ واخد الكونكور عادى كام يوم لغاية ما اروح للدكتور ولا بيعمل حاجة للجنين؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة روضة يوسف
نسائية وتوليد
عليكي بمراجعة الطبيب المختص لتعديل الدواء والتابعة المناسب وفترة الحمل