انا عندي حاسس بضعف في الانتصاب الموضوع دة قالقني جدا ومش عارف سببه انا

icon 28 نوفمبر 2016
انا شاب عندي 26 سنة حاسس بضعف في الانتصاب الموضوع دة قالقني جدا ومش عارف سببه انا اعزب ارجو الافادة مع العلم ا نا رياضي مش باخد اي حاجة خاصة بالهرمونات او بالمكمل الغذائي؟.وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
يمكنك الاطمئنان على صحتك الجنسية بعمل فحص للهرمونات، راجع اختصاصي مسالك بولية.