طول العضو الذكري عندي هو سم هل هو مناسب مع العلم ان لدي زياده مفرطه في

icon 15 نوفمبر 2015
طول العضو الذكري عندي هو 9 سم هل هو مناسب ؟ مع العلم ان لدي زياده مفرطه في الوزن اذا انقصت الوزن هل يزداد طول العضو الذكري ام لا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
كل ١٠ كغم زيادة تعني نقص واحد سم من طول القضيب، والطول العادي من ٨-١٨ سم.

تعليقات الزائرين

Zizo Faprikano Zizo Faprikano

دلوقتى لو الشخص وزنه ٧٥ وخس ١٠ طول القضيب يزيد ١س عايز افهم اكتر

icon 19 سبتمبر 2022
زائر زائر

كيفية قياس طول العضو الذكري لطفل ١١ سنه؟ لانه ظاهر جزء صغير بس عند الارتخاء. دكتور ذكوره فحصه وقال انه طببعي لان العانه سمينة. مع العلم ان الطفل جسمه مش تخين. ودكتور تناسلبة و جلدية شافه و كان عابز بدي له حقنه سيدوتستون ٢٥٠مجم/مللي و دوا شرب فيتاماونت. هل كده. الوضع طبيعي ولا ايه. برجاء الافادة لان الطفل والده متوفي و انا والدته و مش عارفه اتصرف؟

icon 29 نوفمبر 2022