اجد صعوبة في التركيز وتوصيل الفكر ة للغير ؟وكيف لي ان اكون شخص طبيعي ( عادي ) وشكراا

icon 25 يناير 2018
اجد صعوبة في التركيز وتوصيل الفكر ة للغير ؟وكيف لي ان اكون شخص طبيعي ( عادي ) وشكراا

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
صعوبة التركيز بحاجه للتقييم ثم العلاج

تعليقات الزائرين

رحمه سمير رحمه سمير

السلام عليكم انا رحمه و عندي 15 سنه.. اعاني من عدم التركيز و الصداع و الم شديد في الصدر و صعوبه تنفس و توتر شديد و مبعرفش اتعامل مع الناس مش اجتماعيه بالمره و عرق في الايد لما ببقي بره البيت و شخصيه بيتوتيه مبحبش اطلع بره الا لو هبقي في مكان فاضي و لوحدي بس...

icon 12 مارس 2023