انا اوقات بحس اني جوايا ف شخصين شخص محترم وشخص مش محترم وسلوك مش كويس لأني بعمل اخطاء كتير وارجع ف نفس اليوم اقول انا ايه اللي عملته واستغرب نفسي

icon 16 مايو 2017
انا اوقات بحس اني جوايا ف شخصين شخص محترم وشخص مش محترم وسلوك مش كويس لأني بعمل اخطاء كتير وارجع ف نفس اليوم اقول انا ايه اللي عملته واستغرب نفسي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مي اسماعيل
معالج نفسي
اخي الكريم طبيعة النفس البشرية فيها جميع المشاعر والافكار ولكن الفيصل في اختيار السلوك الصحي، ولكن اذا كانت هذة الافكار تؤثر عليك اجتماعيا وتعيق حياتك اليومية، او تصيبك بالاكتئاب وقتها لابد من اللجوء إلے الطبيب النفسي
طاقم الطبي
لا بد من استشارة الطبيب النفساني