بيعانى من حالات توتر وقلق مفاجئة ولما يطلع لازم يطلع معانا انا ووالدته

icon 25 أغسطس 2014
اخي 20 سنة بيعانى من حالات توتر وقلق مفاجئة ولما يطلع لازم يطلع معانا انا ووالدته بيخاف ويتوتر لو خرج لوحده مع العلم انه كان بيخرج ويسافر مع صحابه لوحده تماما من فترة قصيرة

إجابات الأطباء على السؤال

احمد جمعة
معالج نفسي
هو يعاني من نوبات قلق مفاجئة مع رهاب اجتماعي Social Phobia ننصح بالمتابعة مع اخصائي نفسي