لو سمحتو انا عندي وزني ك وطولي مش عوزا اخس بس غصب عني بمشي كتير وبطلع

icon 23 يناير 2012
لو سمحتو أنا عندي 19 سنة وزني 60 ك وطولي 164....مش عوزا أخس بس غصب عني بمشي كتير وبطلع وأنزل سلم كتير وده طبعن بيخسس....فأنا عوزا أعرف اتفادى اني أخس ازاي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
وزنك بالنسبة لطولك مثالي ولا حاجة لتسمين جسمك , يمكنك الحفاظ عليه , اذا كان لديك خوف من انخفاض وزنك يمكنك زيادة السكر قليلا في الشاي او تناول قطعة خبز اضافية