آنا عملت فحص صوره دم.. لقيت التشخيص mild leucopenia ايه المطلوب اعمله.. الدكتور قال لي محتاجه راحه بس انا عندي مزاكره كتير وجامعه ولازم انجز

icon 19 مارس 2019
آنا عملت فحص صوره دم.. لقيت التشخيص mild leucopenia ايه المطلوب اعمله.. الدكتور قال لي محتاجه راحه بس انا عندي مزاكره كتير وجامعه ولازم انجز

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
التغذية الصحية وشرب العصائر الطبيعية والتنفس العميق , سلامات
الدكتورة نهاد احمد نصر الدين
طب عام
مناعتك ضعيفه شويه.. ممكن تاخدي أكياس فوار اسمها اميوجارد كيس يوميا لمده عشر ايام وتكرري الجرعه كل شهر لمده تلات شهور.. الف سلامه