اعاني من الشعور بحراره او سخونه داخليه في جسمي كله خصوصا القدمين والوجه ولكن لا يوجد حراره خارجيه

icon 28 سبتمبر 2018
اعاني من الشعور بحراره او سخونه داخليه في جسمي كله خصوصا القدمين والوجه ولكن لا يوجد حراره خارجيه

إجابات الأطباء على السؤال

بحاجة  للمعاينة وفحص  الدم و الانزيمات ,

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

بحاجة  للمعاينة وفحص  الدم و الانزيمات ,

تعليقات الزائرين

زائر زائر

اشعر بسخونه رهيبه ف جسمي داخليا ورعشه مفيش ارتفاع ف درجه الحراره خارجيا مصاحبه بالم خفيف متنقل ف البطن وكركبه واسهال لكن وقتها فقط وتشنجات وتنميل ف رجلي الم الاكتاف والعضلات شعور خفيف بالقئ ضربات قلب سريعه الم ف القفص الصدري كل ده يوميا ف نفس المعاد صباحا ساعه او ساعتين متواصلين او بتروح وتيجي شعور بالموت ودوخه واني هدخل ف غيبوبه احساس اني واخده سم بيموتني بالبطئ محتاجه اعرف هل ف سم يتاخد مره واحده فقط ف عصير بيموت بالبطئ بعد كام يوم وتكون دي اعراضه ؟؟؟

icon 22 أغسطس 2023