العمر٣١ الوزن٨١ الطول١٧٠ سبق لي وان استخدمت ماده الحشيش لمده متفاوته بمقدار خفيف جدا واخر مره قبل ١٨ يوم وبهالمده تم شرب ماء وعسل وزنجبيل هل يبقئ لها اثر بالبول وكم المده شكرا

icon 3 يناير 2016
العمر٣١ الوزن٨١ الطول١٧٠ سبق لي وان استخدمت ماده الحشيش لمده متفاوته بمقدار خفيف جدا واخر مره قبل ١٨ يوم وبهالمده تم شرب ماء وعسل وزنجبيل هل يبقئ لها اثر بالبول وكم المده شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زينب ابو زيد
طب عام
السلام عليكم بما انك متعاطي للحشيش فالدم يأخذ حوالي شهر حتي يختفي منه الحشيش معتمدا علي الصحة العامة للكبد والكلي وشرب الماء بوفرة اكتر من 3 لتر يوميا ومعه شراب الشعير واللبن .وربنا معاك وتقدر تبطله نهائيا