انا عندى انيميا حاده نقص حديد وفى عندى كذا نوع فيتامين بس انا مش عارفه ينفع اخد مثلا centrum ك مالتى فيتامين مع fe-20 ولا لا

icon 26 سبتمبر 2016
انا عندى انيميا حاده نقص حديد وفى عندى كذا نوع فيتامين بس انا مش عارفه ينفع اخد مثلا centrum ك مالتى فيتامين مع fe-20 ولا لا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور يحيي عبد النظير حسين
طب الاسرة
ممكن الجسم يحصل من الفيتامينات ما يريده فقط والباقي يطرد المهم ان يكون في المكون الحديد لعلاج الانيميا