اوقات كثيره بحس اني مش مظبوط بحس بضعف وخمول في راسى ولما بتكلم مع حد كتير بشعر بهبوط وبحس ان اعصابي بتسيب

icon 3 يناير 2016
اوقات كثيره بحس اني مش مظبوط بحس بضعف وخمول في راسى ولما بتكلم مع حد كتير بشعر بهبوط وبحس ان اعصابي بتسيب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نورا مسعد
طب عام
السلام عليكم .. تحتاج الى عمل تحليل صورة دم كاملة ومعدل الحديد وفيتامين b12،D واذا كان كل شئ طبيعي فمن الافضل عمل تحليل الغدة الدرقية للاطمئنان