ايديا بتترعش وبحس بصداع جاامد خاصة في الجزء الخلفي اسفل رأسي ودوخه وضيق تنفس على فترات متقطعه بقالي فتره.. ايه ده

icon 25 مارس 2018
ايديا بتترعش وبحس بصداع جاامد خاصة في الجزء الخلفي اسفل رأسي ودوخه وضيق تنفس على فترات متقطعه بقالي فتره.. ايه ده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
ابتعدي عن القلق والاضطرابات, النفسية و التوتر , والارهاق روالتعب و اشغلي نفسك ووقت فراغك بالمطالعة ,سلامات