عندي ورم بالوجه الايسر يزيد بالحرارة والمجهود حتى المشى وينكمش ف البرودة هو عبارة عن اوعية دموية واسعة اوي عملت عملية ومفيش فايدة لو سمحتان كان ف اقراص لتضيق الاوعية

icon 12 مارس 2018
عندي ورم بالوجه الايسر يزيد بالحرارة والمجهود حتى المشى وينكمش ف البرودة هو عبارة عن اوعية دموية واسعة اوي عملت عملية ومفيش فايدة لو سمحتان كان ف اقراص لتضيق الاوعية

إجابات الأطباء على السؤال

أ.د يوسف حرز الله
طب عام
لا بد من مراجعه طبيب الاوعيه الدمويه