كنت بنام كتير يعنى ساعات فجاه فقد القدرة على النوم مش حاسه بنوم حاسه بيقطة دايما وحالتى النفسية كويسه الغدة كويسه دى حاله وهتعدى ولا فى نشاظ ف المخ وكنت اتناول فيتامينات

icon 21 سبتمبر 2018
كنت بنام كتير يعنى ساعات فجاه فقد القدرة على النوم مش حاسه بنوم حاسه بيقطة دايما وحالتى النفسية كويسه الغدة كويسه دى حاله وهتعدى ولا فى نشاظ ف المخ وكنت اتناول فيتامينات

إجابات الأطباء على السؤال

د. اسعد المراد
طب عام
المنبهات والتفكير المستمر حالة وستمر بسلام طالما لا يوجد هنالك مسبب.