لو سمحت انا كنت بلعب كورة كويس وكنت بجري كويس ومكنتش بتعب بسرعة فجأة لقيت المجهود بيقل وحركتي تقلت لدرجة كبيرة جدا ومعنش بعرف حتي اشوط الكور ورجلي بتترعش اما اعمل مجهود احيانا

icon 21 سبتمبر 2018
لو سمحت انا كنت بلعب كورة كويس وكنت بجري كويس ومكنتش بتعب بسرعة فجأة لقيت المجهود بيقل وحركتي تقلت لدرجة كبيرة جدا ومعنش بعرف حتي اشوط الكور ورجلي بتترعش اما اعمل مجهود احيانا

إجابات الأطباء على السؤال

د. اسعد المراد
طب عام
يجب مراجعة الطبيب/ة للحصول على بعض الفحوصات المخبرية والسريرية.