نسبة الهيموجلوبين عندي بتحليل اليوم و يوجد نقص في الحديد هل هذه النسبة

icon 28 ديسمبر 2017
نسبة الهيموجلوبين عندي بتحليل اليوم 12 و يوجد نقص في الحديد هل هذه النسبة خطيرة جدا ولا كويسة انا عمري 18 و 7 شهور و ما هي النسبة الخطرة للهيموجلوبين و شكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة اسراء صالح
طب عام
طبيعية ممكن اخذ حبوب حديد لممعالجة نقص الحديد
الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
النسبة طبيعية , ويجب معالجة نقص الحديد , سلامات ,

تعليقات الزائرين

زائر زائر

تم فحص في الشهر الخامس للحمل HGB10.3 و T. Iron 103 والشهر السابع HGB 11 T.IRON 28.5 S.Ferritin 14.3 هل ماتشخيص هذه الحالة

icon 10 يونيو 2020
Mahamed Ahmed Mahamed Ahmed

ابني مريض حمى البحر المتوسط 12سنه بيخد 3اقراص كوليسيسن مصري انزيمات الكبد 41 الي هيموحلوبين 11.6 كدة كويس ولا ايه

icon 16 أغسطس 2023