واشكو دوما من دوخة في مخي وخاصة عندما الكلام و الحركةوبالرغم اني اتناو

icon 29 ديسمبر 2015
عمري40واشكو دوما من دوخة في مخي وخاصة عندما اكثر الكلام و الحركةوبالرغم اني اتناول دواء bitaserc وكل التشخيصات لكن دون جدوى ما الحل او الدواء المسكن للدوخة من فضلكم ؟ وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زينب ابو زيد
طب عام
الف سلامة عليكي الbetaserc بأحسن الدورة الدموية الدماغية لو فيها قصور ناتج من ضيق في شرايين المخ الناتج عن ترسبات الكوليسترول والدهون علي جدارها لو كان ده السبب نعمل تحليل يبين دهون الدم والبول يستولي ولو عالي ناخد دواء لخفض النسبة مع البيتاسيرك واتبع الحمية لتقليل الدهون السبب التاني ممكن يكون في الأذن الداخلية فراجع مختص الأنف والاذن