والدتى كان نسبه هيموجلوبين عندها ٤ ٢ اتنقلها ٨ اكياس دم وصلت النسبه ل ٩ ٢ واخدت دواء كورتيزون ٣ مرات يوميا اول اسبوع ومرتين يوميا تانى اسبوع ومره وواحده تالت اسبوع وبعد كده عم

icon 13 يونيو 2016
والدتى كان نسبه هيموجلوبين عندها ٤ ٢ اتنقلها ٨ اكياس دم وصلت النسبه ل ٩ ٢ واخدت دواء كورتيزون ٣ مرات يوميا اول اسبوع ومرتين يوميا تانى اسبوع ومره وواحده تالت اسبوع وبعد كده عم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حمزة ملكاوي
باطنية
ال 24 ليست قياس للهيموجلوبين وتقريبيا تقسم على 3 لنعرف الهيموجلوبين يعني كان 8 وبجميع الأحول اختصاصي الدم من يجيبك بشكل علمي فأنصحك بزيارته برفقة الوالدة وسلامتها ..