وجع اسفل الرجلين عند الاستيقاظ من النوم صباحا لمده قصيره وبعدين ارجع طبيعي مافي وجع . تم فحص الدم uric acid النسبة (( 5.62 )) اوجو افادتي بالعلاج اللازم وشكرا

icon 22 يونيو 2016
وجع اسفل الرجلين عند الاستيقاظ من النوم صباحا لمده قصيره وبعدين ارجع طبيعي مافي وجع . تم فحص الدم uric acid النسبة (( 5.62 )) اوجو افادتي بالعلاج اللازم وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد اسعد انور
طب عام
ممكن و بنسبه كبيره انت تعاني من تراكم الاملاح و الحمضيه و البوليه في انسجه العضلات و علاجها بسيط ان شاء الله
الدكتور علي وهبي
طب عام
هل تعاني من اي امراض هل الالم يوقضك من النوم هل تظطر ان تدلي رجليك من على السرير اثناء النوم هل يوجد الم أثناء المشي