اضرار طربيش الاسنان ايه ؟ و هل هي فعلا بتعمل ريحه مش حلوه في الفم؟ كل اضرارها ياريت

icon 5 أبريل 2019
اضرار طربيش الاسنان ايه ؟ و هل هي فعلا بتعمل ريحه مش حلوه في الفم؟ كل اضرارها ياريت

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد الرحمن حمادة
طب اسنان
مفيش أضرار إطلاقا إلا لو فيه مشكلة في التحضير أو التركيب أو الدقة..لو فيه حاجة من دي ممكن تعمل التهابات في اللثة أو تقرحات اللي من شأنها تعمل ريحة وحشة