انا عندى وشهور وعندى ناب فى الفك العلوى لبنى مغيرتوش قبل كدا وطلع فوقة

icon 19 مايو 2016
انا عندى15سنه و6شهور وعندى ناب فى الفك العلوى لبنى مغيرتوش قبل كدا وطلع فوقةناب فى اللثه خلعت الناب اللبنى عايز اعرف الناب اللى فى اللثه هيطلع وهينزل مكانه ولا لا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمار رشدي عبد الفتاح
طب اسنان/اطفال
ينبغي عمل صورة أشعة (بانوراما)، وأشعة أخرى صغيرة عند طبيب الأسنان لمعرفة إمكانية سحب الناب بواسطة تقويم الأسنان.