انى عندى ضرس فى الفك الاسفل يسارا مكسور من تقريبا بعدا تم ورم الضرس لن

icon 28 مارس 2018
انى عندى ضرس فى الفك الأسفل يسارا مكسور من سنه تقريبا بعدا تم ورم الضرس لن تفتح لما ده أربع ايام وبعد كده راح وبعد 10ايام تم رجوع الالتهاب تأتى هل ممكن أخلعه أما لا ولا ده من

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد حسن قلم
طب اسنان
القرار بخلع الضرس أو إبقائه يعود لطبيب الأسنان الذي سيفحص الفم والضرس وإجراء الصور الشعاعية .