عملت اشعة بانوراما وظهر عندى خراجين والتهابات بين اللثة الاول كان فوق ضرس بحشية عصب وراح والتانى موجود فى اخر الطربوش وفى حاجة ظاهرة بتوجعنى لسة موجود ومراحش ممكن اعرف الحل

icon 24 يوليو 2017
عملت اشعة بانوراما وظهر عندى خراجين والتهابات بين اللثة الاول كان فوق ضرس بحشية عصب وراح والتانى موجود فى اخر الطربوش وفى حاجة ظاهرة بتوجعنى لسة موجود ومراحش ممكن اعرف الحل

إجابات الأطباء على السؤال

د. اماني العساف
طب اسنان
علاج اللثة بتجريفها و تصريف الخراج و علاج السن بتنظيف القنوات اذا كان له دور في ذلك