لو سمحت انا عاوزه استفسر عن هل حشو الاسنان ضار على الحمل فى الشهور الا

icon 10 نوفمبر 2013
السلام عليكم لو سمحت انا عاوزه استفسر عن هل حشو الاسنان ضار على الحمل فى الشهور الاولى ومتى يتم حشو الاسنان اى فى اى شهر فى الحمل يمكن حشو الاسنان وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد ابو رضوان
طب اسنان
وعليكم السلام تستطيعى اجراء حشوات للاسنان فى اى فتره من الحمل شريطة استخدام طبيب الاسنان عند البنج او التخدير بدون ادرينالين