لو سمحت يادكتور ابنى 8سنوات ونص واللثه الى فوق كانت اسنانه ظهره فيها بس لاسف منزلتش الدكتور شقها بس لسه منزلتش بس باينه خالص وشكلها وحش جدا اعمل ايه

icon 18 مارس 2019
لو سمحت يادكتور ابنى 8سنوات ونص واللثه الى فوق كانت اسنانه ظهره فيها بس لاسف منزلتش الدكتور شقها بس لسه منزلتش بس باينه خالص وشكلها وحش جدا اعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

د. وائل القدرة
طب اسنان
اجراء الطبيب صحيح لا يوجد خوف على اسنان ابنك باذن الله ستنزل الاسنان في مكانها لا تقلقي

د. وائل القدرة
طب اسنان

الدكتور عبد الرحمن حمادة
طب اسنان
هتظهر ما تقلقيش الموضوع مفيهوش مشكلة مسألة وقت بس